top of page
Search

Auzu pārslu - biezpiena cepumi


Dabisks ēdiens nomierina prātu. Ķermenim patīk un arī mentāli ir ļoti patīkami redzēt “īstu” ēdienu.


Šie cepumi lieliski aizstāj veikalā iegādājamos batoniņus – sastāvā ir biezpiens, kas nodrošina olbaltumvielas un sāta sajūtu, kā arī pilngraudu auzu pārslas – lielisks šķiedrvielu avots. Šī ir bāzes recepte, kurai droši vari pievienot riekstus, sēkliņas vai citus žāvētus augļus. Rezultāts nebūs kraukšķīgs - biezpiena dēļ cepumi būs vairāk mīksti.


Nepieciešams: *180g vājpiena biezpiens *50g rozīnes *150g pilngraudu auzu pārslas *50g cukurs *1 liela ola Pagatavošana: *Krāsni sakarsē līdz 200 grādiem. Izklāj cepamo plāti ar cepamo papīru. *Biezpienu sajauc ar olām, pievieno cukuru un rozīnes. *Masā iemaisa auzu pārslas, sajauc kopā. Veido vidēja izmēra cepumiņus pēc savas gaumes un cep apmēram 40 minūtes, kamēr zeltaini. Atdzesē un baudi, ņemot līdzi uz darbu veselīgam launagam vai kafijas pauzei.

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page