top of page
Search

Sirds lasītāja - mana pieredze ar numeroloģiju

Mana pirmā reakcija ir nē. Nav tā, ka es neticu numeroloģijai, astroloģijai vai horoskopiem, tomēr mazliet ir tieši tā. Mana mamma vienmēr ir bijusi tā, kura aizraujas ar šīm lietām un, iespējams, tādēļ man metas pumpas. Jā, protams, ikvienā horoskopā varu atrast saistošo sev un tie var būt laba dienas refleksija, bet tas arī viss. Tomēr, es ticu eņģeļiem, intuīcijai un Dievam un es ticu, ka informācija pie mums nāk dažādos ceļos. Tādēļ brīdī, kad saņēmu vēstuli no Kristīnes Metuzāles, kura piedāvā izstrādāt personīgo karti, es piekrītu.



Numeroloģija – sena ezotēriska zinātne par skaitļiem, kuru bieži nosauc par skaitļu maģiju. Patiesībā šī zinātne tuvāk stāv astroloģijai, nekā maģijai. Tās pamatā ir princips: visus skaitļus iespējams novest līdz vienkāršiem skaitļiem no 1 līdz 9, kuri atbilst noteiktiem okultiem raksturojumiem, kas ietekmē cilvēku dzīvi. Katram viennozīmīgam skaitlim atbilst noteiktas īpašības, jēdzieni un tēli. Arī alfabēta burtiem pēc to atrašanās vietas ir skaitliskā izteiksme, tādēļ arī jebkuri vārdi pakļaujas numeroloģiskajām operācijām. Numeroloģija, tāpat kā astroloģija, palīdz noteikt dabas dāvāto raksturu, stiprās un vājās puses, paredzēt nākotni, atklāt visizdevīgāko laiku lēmumu pieņemšanai un rīcībai. Ar numeroloģijas palīdzību var izvēlēties partnerus – biznesā vai laulībā. [1]


Jāatzīstas, ka kādu laiku jutos krustcelēs un uztvēru šo kā zīmi. Šī konsultācija, kā ikviena palīdzība, nevarēja pateikt atbildes priekšā, bet tā ļāva saklausīt. Kas ir tas, ko es vēlētos un gribētu? Kas man padodas? Protams, informācijas, ko Kristīne deva bija daudz, daža precīza, daža vispārīga, bet es negaidīju zinātni, es paļāvos uz šo informāciju kā intuitīvu kanālu – kam no dzirdētā sirds atsauksies, tas ir mans.Dzirdēju vārdus – tik galā ar emocijām, īpaši agresiju. Liku to aiz auss, jo zināju, ka tas ir par mani. Dari darbu sabiedrībai, mācīt, būt līderei, attīstīt mīlestību sevī - tā ir tikai maza daļa no tā, ko Kristīne ciparu kartē minējusi.


Manas krustceles bija saistītas ar darbu. Kopš 2019.g., kad aizgāju no grupu nodarbību vadīšanas, man nebija viegli “sevi atrast.” Es sāku vadīt apzinātas ēšanas kursu, pa vidu izdevu grāmatu un vēlreiz iestājos sporta klubā, no kura aizgāju pēc 3 mēnešiem, jo mana sirds uzstājīgi teica, ka esmu māksliniece.



Ne velti, īsi pēc tam es izdevu pirmo romānu, tomēr jau atkal, nebija ne dienas, kad es nedomāju par darbu ar cilvēkiem. Kristīnei nejautāju, ko man darīt, taču klausoties sadzirdēju – ka koncentrējos uz ko vienu, viss jūk un brūk. Šie vārdi man šķita pazīstami, zīmīgi. Karte tika sastādīta uz 15! lpp, tātad gana daudz materiāla izpētei un konsultācija ilga 90min, kuras laikā Kristīne ar rūpību pieiet tēmai. "Plusos ir ļoti radošs, var parādīt citu skatījumu uz dzīvi, viņi tā arī redz, jo tie ir apgriezti un ierauga visu, ne tā kā parastie cilvēki. Viņi var būt novatori, izdomāt, fantazēt, izdomāt projektu idejas, tehniku, arhitektūru, skulptūru, māksliniecisko izpēti, mākslu, mūziku … Tie ir radītāji!" "12. arkāns mīnusā ir upuris un dēmons. 12. ir tāds cietējs, bet, ja paskatās, sapratīsiet, cik daudz ciešanu viņš nodarījis apkārtējiem, kā viņš mocīja kādu sev blakām, nostādīja atkarībā no sevis, nomāca, sarūgtināja un aizvainoja. Un tad jūs sapratīsiet, ka iemesls viņu ciešanām šajā spēlē, te es esmu upuris, te es esmu dēmons, te es esmu upuris un ar mani dēmons, te es esmu dēmons ar mani upuris."

"11. ļoti patīk izrādīt savu individualitāti, viņi ir līderi, viņi vēlas vadīt cilvēkus un viņiem ir spējas. Var sasniegt lielus augstumus. Tie ir tipiski darbaholiķi. Viņiem ir divkārša piepildījums un spēja, tāpēc pastāvīgi ir aktīvi, kaut ko dara, nevar nosēdēt uz vietas – ļoti aktīva personība."


Tie ir tikai daži citāti no personības kartes. Katrā ziņā, lai kāda būtu skepse, ir vērts reizi dzīvē satikties ar numerologu, jo tas var būt intuīcijas kanāls, kam atsaucas mūsu sirds.


Tomēr, ja ne viss tas, mani būtu pārliecinājis, tikšanās beigās Kristīne no kāršu kavas izvilka Fēniksu. Fēniksu, iedomājies? Tev tas neko neizsaka? Es saprotu. Fēnikss ir mans “spirit animal,” un, ja man būtu tetovējums, tas noteikti būtu Fēnikss. Krīze esot muguras. Ir laiks celties un uzplaukt. Ko es varēju pateikt? Biju mēma. Tas bija tas, ko jutu sirdī.


http://numerologubiedriba.lv/dazadi/dazadi-raksti-un-tulkojumi/kas-ir-numerologija/ Kristīnes Instagram profils šeit.


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page